Categorii
Blog

Convector electric wireless

Odată cu apropierea sezonului de iarnă, un lucru la care se gândesc majoritatea oamenilor este cum să-și păstreze casele sau biroul calde. Dacă sunteți unul dintre ei, ceea ce aveți nevoie este un aparat de încălzire eficient. Printre cele mai bune opțiuni de încălzire a camerei se numără convectorul electric cu telecomandă.
În afară de reducerea costului încălzirii camerei dvs., există multe avantaje pe care le aduce investiția într-un astfel de aparat. În acest articol am adunat câteva dintre principalele avantaje ale utilizării unui convector electric wireless.

Convector electric Tesy

Mai puțină mișcare

Cu un convector electric controlat de la distanță, există o mișcare mai mică în cameră. Deci, dacă lucrați în casă sau la birou, nu este nevoie să mergeți la aparat de fiecare dată când doriți să reglați temperatura. Când camera devine prea fierbinte sau prea rece, trebuie doar să reglați temperaturile încălzitorului folosind comanda wireless. Deci, dacă sunteți bolnav sau aveți dificultăți în mișcare prin casă, atunci aveți nevoie de un încălzitor cu telecomandă.

Siguranță îmbunătățită

Convectorul electric, ca și alte aparate, poate provoca răni grave dacă nu este manipulat cu grijă. Faptul că aceste aparate se încălzesc pentru a distribui căldura în cameră le face și mai periculoase atunci când intrați în contact cu ele. Dar utilizarea controlului wireless ajută la eliminarea controlului direct cu încălzitorul. Așa vă îmbunătățiți siguranța cât și cea a altor persoane cu care împărțiți camera.

Ușurința de utilizare

Spre deosebire de radiatoarele normale, încălzitoarele controlate fără fir sunt ușor de folosit. Există mai puțin efort atunci când lucrați cu aceste încălzitoare, deoarece nu este nevoie să vă deplasati și să reglați butonul manual. Așa că nu te vei simți niciodată obosit sau ca și cum ai fi adăugat o altă sarcină, deoarece tot ce ai nevoie este o telecomandă pentru a controla încălzitorul de pe canapea sau de la masă, în cazul în care ai convector electric la birou.

Nu există fire pe tavan sau pe pereți

Dacă locuiți într-un apartament în care nu se permite adăugarea de fire pe perete sau tavan pentru a instala un convector electric, atunci o opțiune controlată de la distanță este cea mai bună alegere. Cu aceste încălzitoare, aveți nevoie doar de o priză pentru a alimenta încălzitorul și apoi utilizați telecomanda pentru a o controla. Asta înseamnă că nu trebuie să faceți nicio formă de cablare pentru a întreține încălzitorul.

Perfect pentru persoanele cu dizabilități și vârstnici

Un alt avantaj al convectorului electric wireless este accesibilitatea persoanelor cu dizabilități și vârstnici. Dacă aveti diverse probleme și nu puteți manipula încălzitorul manual, atunci trebuie să investiți într-unul controlat de la distanță. Ceea ce aveți nevoie este să apăsați butoanele de pe telecomandă pentru a controla încălzitorul. În mod similar, persoanelor în vârstă le este greu să controleze manual încălzitorul. Cu ajutorul controlului wireless, puteți regla cu ușurință cantitatea de căldură degajată de încălzitor din confortul canapelei.

Mai multe opțiuni

Comanda telefon Tesy

Un alt avantaj al convector electric controlat de la distanță îl reprezintă numeroasele opțiuni disponibile. Cu aceste tipuri de încălzitoare, aveți mai multe opțiuni, inclusiv controlul caldurii, modul de repaus și modul de sincronizare. Toate aceste opțiuni vă permit să maximizați consumul de energie prin reducerea consumului de energie inutil. Dacă simțiți că temperatura camerei este ok, mai ales când vă culcați, puteți comuta încălzitorul în modul de repaus. Dacă doriți ca încălzitorul să încălzească camera la un interval stabilit de timp, modul de sincronizare vă va permite acest lucru.

Costuri reduse de întreținere

Cea mai mare parte a costurilor asociate încălzitoarelor se datorează uzurii datorate contactelor multiple cu utilizatorul. Butoanele pentru reglarea temperaturii se pot defecta, crescând astfel costurile de întreținere. Dar cu un încălzitor care este controlat fără fir, aceste probleme sunt reduse semnificativ, deci costuri de întreținere reduse.

Durată de viață mai lungă

Convectorul electric cu control wireless oferă o durată de viață mai bună în comparație cu opțiunile tradiționale. Faptul că există un contact mai mic sau zero cu utilizatorul înseamnă că rata de uzură este semnificativ redusă. Așa se realizează o durată de viață mai lungă.

Dacă intenționați să cumpărați un încălzitor pentru această iarnă, atunci trebuie să luați în considerare opțiunile controlate de la distanță. Aceste încălzitoare nu numai că vă vor economisi bani, dar vă vor oferi și o serie de avantaje. Dacă cumpărați pentru prima dată, solicitați ajutorul unui specialist care să vă ajute să selectați încălzitorul controlat de la distanță pentru casa sau biroul dvs.

Panou comanda Tesy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *